Υπηρεσιες

Ρυμουλκήσεις Βαρέων Οχημάτων

 Η εταιρία μας έχει επενδύσει στην απόκτηση ρυμουλκών διαφόρων τύπων και λειτουργιών, και είναι σε θέση να αναλάβει την κάθε μεταφορά που θα ζητηθεί από τον πελάτη με ασφάλεια και το χαμηλότερο δυνατό κόστος.
Οδική Βοήθεια Βαρέων Οχημάτων

Με το στόλο των οχημάτων μας εξοπλισμένο με τα πλέον σύγχρονα συστήματα φόρτωσης οχημάτων  μπορούμε να αναλάβουμε τη μεταφορά κάθε οχήματος επιβατικού η φορτηγού. είτε αυτό χρειάζεται μεταφορά λόγω τροχαίου ατυχήματος η μηχανικής βλάβης καθώς και για οποιοδήποτε άλλο λόγο  και σε όποια κατάσταση και αν βρίσκετε ειδικά μετά απο ατύχημα.

Μεταφορές-Μετακομίσεις

Με ένα τηλεφώνημα ερχόμαστε στο χώρο σας για να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να  εκτιμήσουμε την μετακόμιση ώστε να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση που θα συμβαδίσει με την οικονομική σας δυνατότητα.
Κοπή-Κλάδεμα Δέντρων

Το κλάδεμα και καθαρίσμα των δέντρων αποτελεί μια απο τις κυρίες ειδικότητές μας. Έμπειροι υπάλληλοί μας, χρόνια σε αυτό τον τομέα ,εργάζονται με ταχύτητα και ασφάλεια στο κόψιμο ξερών και επικίνδυνων κλαδιών μεγάλων δεντρών (προς αποφυγή ατυχήματος-πτώσεις).

Κλαρκ

Αναλαμβάνουμε με συνέπεια και επαγγελματισμό πάσης φύσεως φορτώσεις ή εκφορτώσεις εμπορευμάτων, αντικειμένων, παλετών, και εμπορευματοκιβωτίων από containers και φορτηγά με κλαρκ.

Καλαθοφόρο

Η εταιρεία μας παρέχει υπηρεσίες καθαριότητας σε κτίρια (καθαρισμός υαλοπινάκων, υδροβολή υαλοπινάκων, Τοποθέτηση Ανάρτησης Αφίσες-πανό, Τοποθέτηση Ανάρτησης εορταστικός στολισμός). Το εξειδικευμένο προσωπικό μας εγγυάται την άψογη εξυπηρέτηση και την άμεση λύση σε κάθε σας πρόβλημα

Μεταφορά - Ανέλκυση - Καθέλκυση Σκαφών

Aναλαμβάνουμε την ανέλκυση και τη καθελκυση του σκάφους σας, καθώς επίσης και την ασφαλή μεταφορά του σε οποιοδήποτε χώρο εσείς επιθυμείται.